Kære alle

Først en lovprisning til Jacob – flot og enkelt og nu er DFR world wide web – hvem skulle have troet dette? Jens? Næppe…..smiley

Herude er det varmt og fugtigt i øjeblikket – vi får efterveerne fra de tropiske storme som har ramt Fillipinnerne den sidste periode. Ikke at vi får stormen her, men det regner vældig meget – sagt på jysk. Og da vi holder omkring 30 grader døgnet rundt, er det meget fugtigt og jeg sveder som et svin på vej til slagteriet når jeg bevæger mig ud på gaden.

Luna var herude i sidste uge og hun synes at jeg skulle have mulighed for at dyrke min ynglingssport og surfede en del rundt. Der er faktisk en del aktiviteter herude mest på MTB som jeg har tænkt mig at udsforske lidt. Så når jeg kommer hjem i november, tager jeg min MTB med retur. Indtil da må jeg leje eller købe en. De koster ikke alverden her.

Prøv at kigge på nedenstående links:

www.northerntrails.com

www.mountainbikingchiangmai.com

www.bangkokbikerides.com

Jeg skal gerne berette om mine oplevelser når jeg har prøvet det af og så kan I jo overveje om en af jeres søndagsture skal udgå herfra.

Ha’ det godt allesammen

PS Jacob – måske der skulle være flere katagorier at vælge i mellem?

Sportslige hilsner Khun John