Kære sportsvenner

Har brug for et mekanisk råd. Efter at min MTB blve fragtet i fly herned konstaterede jeg at begge påfyldnings studser var åbne til bremsevæsken da jeg kom frem. Dette betyder 0 forbremse og 75% bagbremse. Så mine ture rundt nu er ret spændende og foregår efter Formel 1 princippet: prøver at forudse næste to træk uden at skulle bremse smiley

Nuvel; en efterfyldning skal der til. Kan I byde ind på hvilken vædske det er der skal påfyldes? Hvis I har det på engelsk vil det være flot. Jeg forudser jeg skal lidt på jagt her i Bangkok efter det tror jeg.

Ellers alt vel herude – kan se i har mudder “en masse” i Jyderup skoven. Her har det ikke regnet i en måned snart og temperaturen er faldet en smule, så det er faktisk ret behageligt at være her som nordbo nu. Det skulle vare frem til udgangen af februar da det er deres vinter nu – vi er helt nede på 23-25 grader om natten nu.

Måske ses vi til jule tid på MTB – hvis jeg kan låne af Jens. Har ikke hørt fra ham selvom jeg har skrevet til hans mail.

Ha’ det godt!

Sportslige hilsner

John