Holdkørsel – hensyn til alle:
Tak for en ellers god cykeltur i dag – jeg mener dog, at vi har en udfordring med at køre mere socialt (holdkørsel) – i stedet for at køre “elastikkørsel” burde vi læse og forstå hinanden – på den måde vil alle få bedre cykeloplevelser.
Jeg vil foreslå, at vi når vi er mange – hjemmefra deler op i 2 eller 3 hold.
Når man så har valgt at køre på et holdt – må man så tilpasse sin kørsel efter det.

Handsker:
Det er helt utroligt hvad cykling kan give af opleveler – f.eks. har jeg i dag tæt ved Anette og Uno – fundet et par sorte GripGrab fingerhandsker, som var tabt på vejen – nu håber jeg naturligvis, at det ikke en en fra den Flade Ring, da handskerne passer mig.
Jeg vil medbringe handskerne på søndag – kan det ikke vente, er rette vedkommende velkommen til at kontakte mig forinden.

Hilsen
Peter Ronex (tlf: 51559852)