Hotellets hotspot har været nede, men nu fungerer det, så I kan få en lille status fra os 9 på Mallorca – i ny og næ.

Vi har lagt ud med 3 forrygende dage i fantastisk sommervejr – korte rør og ærmer – og alle nu med hjelm smiley

Alt har jo været booket på nettet hjemmefra, så vi har været lidt spændte på hvordan det skulle gå med cykeltransport med flyet og videre med egen minibus med trailer. Men alt har bare klappet perfekt. Fra vi landede til vi var tjekket ind på hotellet i Alcudia gik der bare omkring 1 1/2 time. Derfra handlede det bare om at få cyklerne samlet og komme ud og rulle.

Således kom vi første dag ud og rulle små 50 km med ca. 300 højdemeter.

I går kørte vi første halvdel af dagen sammen og splittede først op til sidst, hvor tonserne lige skulle køre Formentor som æresrunde. Den tur blev på 120 km med ca. 1.700 højde meter. I dag har 7 af os holdt sammen hele dagen og rullet 130 km med 1.100 højdemeter. Vejrudsigten ser lidt betændt ud, så vi ruller nok op i bjergene i morgen, hvor de lover lavere temperaturer – men ingen regn.

Hotellet må siges at være perfekt til prisen – og vi får fuldt udbytte af vores all-inclusive armbånd. Således får vi hver dag udleveret en stor frokost pose til hver indeholdende vand, frugt, sandwich, brød og diverse pålæg. Marocco Bar er samlingsstedet efter hver dags træning – og sørme også efter aftensmaden.

Det var alt for nu – kan I hygge jer alle sammen.

Cykelhilsner fra

Finn, Kasper, Jens, Pedersen, Peter Holst, Peter Ronex, Jesper, Palle og Ole