Nu er det på tide, at vi får et påbud om at cykle med cykelhjelm. Hvad folk gør når de cykler alene er deres egen sag, men når der er fælles træning i klubben, må det være på tide at ALLE kører med hjelm.

I fredags var Uno så uheldig at styrte og få smadret sin skulder. Og hvis han ikke havde haft hjelm på, kunne det være gået meget, meget galt – måske så meget at han ikke ville have været her mere! Unos cykelhjem er smadret, og jeg vil foreslå, at den bliver udstillet i Fausto Coppi Loungen til skræk og advarsel.

Jeg har flere gange udtrykt min holdning til det med at køre uden hjem, så det bliver uden mig hvis der er nogen der kører uden. I går var der ikke nogen der ikke havde hjelm på 😉

God bedring til dig Uno – håber snart du bliver opereret, så du kan blive frisk igen 😉

Hilsen Palle