Kære cykelvenner,

Tak for en super dag i lørdags til alle deltagere. Morgenmad til de morgenfriske, dejlig cykling i skoven rundet af med frokost, vinsmagning og gallamiddag. I den forbindelse kæmpe tak til den trofaste garde, som år efter år står i køkkenet og frembringer lækkerierne. Det smagte fantastisk – og var tilmed økologisk kan jeg se af regningerne (hilsen kasereren!).

Vi har fået 4 nye medlemmer de seneste uger. Gert fra Føllenslev har kørt lidt med os igennem sæsonen og Per fra Mørkøv var med i lørdags og i øvrigt allerede tilmeldt vores Mallorca tur – godt gået! Så mangler vi bare at se Kim fra Mørkøv og Lars fra Jyderup på cyklerne. Tag vel imod dem når de dukker op en af de kommende søndage og sørg for at de bliver introduceret til vores grundregel nr. 1 – den der råber højest nede bagfra bestemmer 😉

Mallorcaturen til april/maj er nu under bookning. Rekord mange – 14 deltagere – har tilmeldt sig. Orientering om den tur tilgår fremadrettet direkte via mail til deltagerne.

Hold øje med blog og mail i den kommende tid, da der sikkert vil komme den del skriveri om landevej kontra MTB samt mødetidspunkt om søndagen. Officiel torsdagstræning er hermed afsluttet.

Vel mødt – vi ses på landevejen – eller i skoven.

Vh Ole Holst