Kære cykelvenner,

Som fortalt til de fremmødte til julegløg i går, så har Palle og jeg været en smut i Spanien i sidste uge for at se på faciliteterne til vores forårstræningstur. Og I kan godt begynde at glæde jer – og samtidig tænke på hvordan formen skal bankes i vejret, for der venter os nogle spændende, men også hårde cykeldage dernede.

Indledningsvis skal det nævnes, at udgangspunktet for turen er flyttet fra Denia i nord til Albir tæt på Bennidorm noget sydligere. Det skyldes, at arrangøren Ciclo Costa Blanca har skiftet ressort og ønsker at bygge noget nyt op med udgangspunkt i vores nye hotel i Albir. Som vi ser det har det mange fordele for os – og så en lille udfordring – for nogen. Det nye udgangspunkt ligger nemlig lige for foden af Marina Mountains, som er de aller højeste og skrappeste på Costa Blanca kysten. Og her vil selv korte ture give rigtig mange højdemeter!

Fordelenene er tilgengæld mange. Bustransfer fra og til lufthavnen bliver over halveret i tid, vi får små lejligheder med lille køkken i stedet for hotelværelser og som sagt adgang til nogle af de smukkeste (og stejleste) veje i området. Det vrimler med grønne Michelin veje i området – hvilket altså betyder smukke. Vejstandarden er også meget høj – bedre end på Mallorca. Dog skal I regne med at der er meget trafik i kystområdet, som der skal køres omkring 10 km i inden man kommer til de flotte områder. Men det er heller ikke så meget forskelligt fra Mallorca. Den store forskel er at bjergene groft sagt er lige udenfor døren, og at der ikke er mange flade ruter – for at sige slet ingen. Så husk gearing derefter.

Cykelcenteret skulle få nye 2011 cykelmodeller til kommende sæson i fald at nogle af vores cykler skulle komme på stand-by hos Norwegian.

Læs mere om hotel, sted m.v. på den nyligt opdaterede side for Ciclo Costa Blanca her:

http://www.ciclocostablanca.com/index.htm

Sidste opdatering omkring deltager situationen er, at vi er 12, men at Jonas støder til i 6 dage og at Finn Martensen er tæt på at gøre det samme. Til andre med samme ønsker, kan jeg kun sige at det ser vildt spændende ud, og at der tilsyneladende fortsat er billeter at finde hos Norwegian.

Vi høres ved og ses.

Kh Ole