Kære cykelvenner,

I samarbejde med HGA Golfanlæg i Kvanløse (lige ved Skovvejen/Ny Kro) kan vi tilbyde cykelklubbens medlemmer samt ægtefæller og store børn at træne i deres fitness center på favorable vilkår.

Centret er fint beliggende for dem der har deres gang i og omkring Holbæk eller af og til kører til og fra hovedstaden – via Skovvejen. Centret består af mange nyere maskiner til træning af alle muskelgrupper samt 2 motionscykler og 2 løbebånd. Et super sted til at holde sig i gang i løbet af vinteren og med meget lange åbningstider. Læs mere om stedet her:http://medlemsskaber.dk/fitness-center

Prisen er kr. 119,- pr. måned når man binder sig for minimum 3 måneder ad gangen. Det betales herudover et engangs indmeldelsesgebyr på kr. 200,-. For indeværende sæson kunne det således være for resten af januar, februar og marts og næste sæson kunne man vælge at komme noget tidligere i gang i f.eks. månederne november, december, januar, februar og marts.

Meld hurtigt tilbage, hvis det har jeres interesse – gerne inden lørdag, den 15. januar 2011, hvorefter vi vil se om der er basis for en fælles prøvetime.

Bedste hilsner fra

Den Flade Ring

P.b.v. Ole Gedsø Holst