Kære cykelvenner – lige en ultra hurtig forespørgsel – som kræver lige så hurtig tilbagemelding ved positiv interesse smiley

Er der nogen der er interesseret i en uges sol, lyse/lange dage, cykeltræning og hyggeligt samvær på Fuerteventura fra den 8/1 til 15/1 ???

Apollo har et fantastisk tilbud til deres lækre sports resort Playitas, hvor vi kan komme afsted til kr. 3.050,- pr. snude i delt dobbeltværelse incl. halvpension – og det plejer at være fantastisk forplejning. Vi flyver med SAS og til prisen skal lægges cykeltransport på kr. 700,- samt fælles billeje. En lille bil koster kun ca. kr. 800,- i alt for en uge, så den udgift er beskeden.

Om Fuerteventura er der blot at sige, at klimaet er dejligt, vejene er gode og “nådige” i stigningsprocenter. Der vil være rigtig go mulighed for at køre i gruppe det meste af tiden. Så alt i alt en go’ mulighed for vintertræning af både ben og humør

Giv et hurtigt praj, hvis I er interesseret.

Kh Ole

smiley