Kære cykelvenner. Jeg har via en arbejdskollega investeret i en fantastisk cykellygte, som kan bruges monteret på styret, hjelmen eller som almindelig pandelampe til løb m.v. Den lyser med 1000 lumen, hvilket virker ret imponerende, selvom det ikke er markedets absolut kraftigste. Han kan MÅSKE skaffe nogle flere, hvis der er nogen der er interesseret. Jeg tager den med i morgen, så interesserede kan se den. I kan også se mere om den her:

http://www.bikedreams.dk/shop/cykellygter-magicshine-4430p.html

http://www.magicshineuk.co.uk/products/Front-Bike-Light-Magicshine-MJ-808E

Prisen er kun kr. 600,- incl. alt hvad man behøver incl. forlængerledning (hvis man ønsker batteriet i baglommen) hjelmholder, oplader, styrholder og pandelampe holder. På nettet er priserne for den pakke oppe imod det dobbelte – og tilsvarende mærkevaremodeller er i nogle tilfælde prissat over kr. 2.000,-. Jeg kan ikke love noget, men tænkte bare, at jo flere der har udstyret, jo flere er også potentielle til at tage en aftentur i skoven. Og lad det så være en opfordring til MTB-gutterne, at finde en aften hvor vi kan tage en tur.

Ses i morgen – vh Ole