Hej alle seniorer, arbejdsfrie og andre medlemmer som har mulighed for at træne indoor cycling fredag formiddag smiley

Der er nu mulighed for at træne indoor cycling (førhen spinning) hver fredag formiddag kl 10 – 11 i Jyderup Hallen under Jyderup Foreningsfitness. Det er Bjørn Olsen, som er uddannet fitness- og cyclinginstruktør og har flere kurser, som vil køre holdet (han er dygtig).
For at kunne være med, skal man være medlem af foreningen. Prisen er 700 for et halvt år og 200 kr i indmeldelsesgebyr. Prisen er dog reduceret ved tilmelding i oktober. Se mere på hjemmesiden www.jyderupforeningsfitness under menuen Foreningen – Priser.
Man melder sig ind på hjemmesiden og får udleveret en nøglebrik, når man er blevet instrueret i fitnessmaskinerne, som man dog ikke behøver at gøre brug af.
Der kører flere cyclinghold om ugen og man kan melde sig til lige så mange, man ønsker efter først til mølle princippet – dvs at der er elektronisk tilmelding til alle hold – også om fredagen.

Der skal minimum være tilmeldt 5 personer før Bjørn vil oprette formiddagsholdet, så meld jer – det er billigt og udstyret er rigtig godt. Indmeldelse skal ske på hjemmesiden.

Meld tilbage, hvis I har spørgsmål eller når I har meldt jer ind, så vi ved, hvor mange, der ønsker at deltage og om holdet kan oprettes.

God weekend!!

Bente og Dennis