Per Falkeborg og jeg har netop købt billetter til Alicante, med afgang d.28/4 og hjem 5/5. Altså næsten præcist samme dage som det store “hold 1”, der har lejet hus lidt nord for Benissa. (de har bare udrejse d.27).

Men da det store hus er fuldt booket, er vi altså nødt til at finde et andet sted at bo, og der har jeg kig på flere lige nu – helt oppe ved Parcent (tidskørsel start by). Det er kun ca. 8-9 km fra Hold 1 villa, så man kan sagtens mødes og køre sammen som man lyster.

Men inden vi lægger os fast på et lejemål er spørgsmålet jo så:

Er der nogle andre der også gerne vil med??

– For så kunne vi evt. vælge hus/lejlighed efter hvor mange vi kunne samle til Hold 2 – og jo flere desto billigere bliver det jo smiley

Meld gerne hurtigt tilbage, så vi får sikret os et sted at bo..

Bedste hilsner Jonas smiley