Kære cykelvenner,
Jeg bliver nødt til at fortsætte de positive tonerfra Ole.

Hvis der fandtes en fidusbamse i cykling skulle den deles af flere. DFR har 2 fantastiske turarrangører og turguider, der virker uopslidelige. Dag efter dag kæmper de med planlægning af fantastiske smukke cykelruter via super detaljerede landkort, med “gedestier”, stigningsprocenter, der enten er for hårde eller for lette, manglende spise/kaffesteder, og samtidig må de tilfredsstille deltagere, der pga. manglende sukker bliver urimelige. Alt bliver løst, så alle får den bedste oplevelser.

I har helt sikkert regnet det ud – Kæmpe tak til Palle og Ole – jeg håber I også fik tid til at nyde ferien. Det blev en fantastik tur – det trækker naturligvis ikke ned, at vejret har helt uovertruffen – sol fra morgen til aften.

Nogle af os er godt nok blevet nogle kilo tungere, men jeg antager det er muskelvægt, for formen blev bedre og bedre som dagene gik 🙂

Nu er det bare om at holde på den gode formkurve.

Knus Ronex