Kære alle,

Er der nogen der har lyst til at rulle med på Tour de Vestsjælland, som er et løb over 115 km, der udgår fra Gørlev, søndag, den 26. juni 2016? Det lyder til at være et spændende løb, som starter og slutter i vores nærområde, og som har en betydelig forplejning både under og efter løbet. Prisen incl. gebyr er blot 156,- kr, hvis I skynder jer at tilmelde på hjemmesiden her: http://www.vsj-cm.dk/tour-de-vestsjaeliglland.html. Nina og jeg er allerede tilmeldt, og jeg tænker at det er lidt plat at vinde den 800m lange bakkespurt uden modstand 🙂

Lidt om løbet nedenunder – skriv i kommentarfeltet, hvis det er noget der har jeres interesse – så jeg får mulighed for at tilpasse min træningsindsats udfra hvem der deltager …..

Tour de Vestsjælland er et løb, hvor man vil møde noget af det smukkeste af Danmark. Der køres på fortrintsvis mindre veje, som til tider snor sig i et meget kuperet terræn.
Rytterne vil i løbet b.la. komme forbi flere af de Vestsjællanske herregårde – kort fortalt et motionscykelløb i ren “Morten Korch” landskab.

Indskrivning
Når rytteren kommer, stiller man op ved indskrivningen og får udleveret sit start nr. og chip samt info om montering af chip på cyklen.
Det anbefales at man forhåndstilmelder sig og kommer i god tid.
Når man har fået udleveret sin chip m.m vil der være mulighed for at stille op til et rytterfoto til hjemmesiden.

Tidstagning
Det bliver i Tour de Vestsjælland taget tid med chip fra DGIs tidstagning.

Depoter
I løbet er der ét depot for 70 km ruten og to for 115 km ruten, hvor der serveres:
Energidrik, Bananer, Müslibare, Chokoladekiks, rugbrød med syltetøj og naturligvis vand
.
Bakkespurt
Undervejs vil du blive mødt af en bakkespurt på ca. 800 meter, hvor der bliver taget tid, og her finder vi den hurtigste rytter blandt herrer og damer på bakken.

Opløbet
For sikkerhedens skyld vil opløbet til målområdet i Tour de Vestsjælland være arrangeret så enkelt som muligt. Opløbet slutter derfor på en lige strækning.
Der kåres den hurtigste dame og herre rytter på 70 km og 115 km i Tour de Vestsjælland.

Efter løbet
Efter løbet bliver der serveret grillmad samt stor salatbuffet til alle de deltagende ryttere. Der vil være mulighed for at købe øl og vand.
Når du kommer hjem vil rytterne kunne gå ind her på hjemmesiden og printe diplom og se resultater samt billeder fra løbet.