Kære cykelvenner,

Hermed en lille hilsen fra kassereren. Alle har betalt kontingent, og er fra i dag af berettiget – og ikke mindst forpligtet – til aktivt at tage del i træningen på såvel MTB som på landevejsraceren 🙂

Tommy og Morten Ganer har af h.h.v. tids- og helbredsmæssige årsager valgt at stoppe i klubben – og jeg skulle hilse mange gange fra dem begge. Til gengæld kan vi sige velkommen til to nye medlemmer. Rene, nabo til Finn og Trine samt Kasper (Martensen). Freddy, som også har kørt med os nogle gange, har også ytret ønske om at blive medlem, men jeg har endnu ikke fået fat i ham i forhold til at få hans mailadresse. Husk, at I kan se den komplette medlemsliste på vores hjemmeside – blot skal I bruge det kodeord I har fået af Jacob i.f.b.m. jeres oprettelse på bloggen.

Vi ses på en landevej nær jer i den nærmeste fremtid.

Vh. Ole