Kære cykelvenner,

Så er der frigivet særdeles billige flybilletter til Spanien, som kraftigt udfordrer vores tidligere snak om at tage til Sicilien.

Palle og jeg vil derfor foreslå, at næste års forårstur går til Costa Blanca/Alicante området, som vi tidligere har besøgt med stor succes. Her kan man i disse dage sikre sig lørdag-til-lørdag flybilletter med Norwegian for 710 kr. tur/retur, hvilket er noget af det billigste vi nogensinde har set i den periode.

Derfor vil vi bede jer om en hurtig tilbagemelding – senest 15/6-2016 – om hvorvidt I er interesseret, og i givet fald i hvilken periode:

Enten fra 29/4-17 til og med 6/5-17

Eller fra 6/5-17 til og med 13/5-17

Som alle efterhånden ved, så kan vi lave vores cykelture til meget billige penge, så uanset om vi vælger at leje et stort hus eller om vi på denne tur vælger hotel, så vil den samlede pris på fly, medbringelse af egen cykel, bustransfer, leje af følgebil, hus/hotel og mad næppe når over kr. 5.000,- pr. person.

Men vigtigst af alt er at sikre os de billige flybilletter, så kom frit frem og tilkendegiv her på bloggen om du er interesseret eller ej – SENEST 15/6-2016.

Hej fra jeres rejsearrangører Palle og Ole