Kære cykelvenner,

Jeg snakkede med en del af jer til vores “go’ sommerferie arrangement” om hvor fjollet det er at nogen ønsker at tage til Mallorca og andre til Costa Blanca i foråret 2018. I min optik virker det for at være helt ærlig lidt som obstruktion i forhold til Palles måske lidt bastante oplæg. Det er en ærlig sag at nogen ikke kan i den af Palle udlagte periode, men selve stedet er vel dybest set lidt hip som hap. Der er for og imod begge destinationer, men det vigtigste er vel for pokker at være sammen om oplevelsen? Tidspunktet og flyafgangene er ikke helt tilfældigt udvalgt. De ligger omkring St. Bededag, så dem der stadigvæk er på arbejdsmarkedet kun skal bruge 5 feriedage på en mandag til mandag rejse. Samtidig har Palle surfet hele nettet igennem for at finde de rigtige flyafgange, så der ikke skal betales for ekstra døgn p.g.a. f.eks. sen afrejse, hvilket ikke er helt så let som det lyder. Så alt i alt, så er der gjort et kanon stykke forarbejde, og vi ved at vi nu i ro og mag kan holde et møde i den nærmeste fremtid om hvordan vi ønsker at bo, forplejning, transfer m.v. Vi ved også, at der i området er kanon gode cykelveje, begrænset trafik samt “risiko” for at opleve nogle nye spændende ruter og områder i et fedt hjørne af Spanien.

Derfor vil jeg bede eventuelle tvivlere om endnu en gang at genoverveje om en tur til Mallorca nu også er det rigtige alternativ, når nu alt er timet og tilrettelagt så fint af Palæ Rejser.

Men skynd jer, så I kan få flybilletterne til den rigtige pris, og så vi der har valgt at tage af sted kan komme i gang med planlægningen, bestilling af overnatningssted m.v.

Sidste frist for at komme med er 15. juli 2017.

Vh. Ole Holst