Kære cykelvenner,

På cykelturen i går var vi nogle stykker der talte om at prøve at cykle på landevejen en hverdagsaften – med lys på 🙂

Vi aftalte at prøve det af på torsdage, kl. 16.00 med afgang fra Peter Ronex på Karensvej i Knabstrup – første gang torsdag, den 9. januar 2020.

Forudsætningen for at deltage er udover rigtig lunt tøj selvfølgelig rigtig solidt lys foran på raceren samt en rigtig go’ baglygte. Min anbefaling herudover er, at man bærer en refleksvest udenpå cykeljakken.

Vi kører kun når aftenvejret er godt. Det vil sige at der ikke køres når det er glat, når der lige er saltet eller hvis det regner eller stormer. Spændende at se om vi overhovedet kommer ud 🙂

Skriv her på bloggen, hvis du er interesseret i at prøve dette spændende tiltag af sammen med i første omgang Ronex, Gert og Ole H. Når vi har noteret os hvem der er interesseret kan vi overveje at lave en Messenger/SMS gruppe hvor vi kan holde hinanden opdateret på hvem der kommer m.v.

Rigtig go’ jul alle sammen. Jeg håber at få tid til at rulle lidt i jule-/nytårsdagene, selvom jeg ikke har fri på hverdagene. Skriv her på bloggen, hvis du har lyst til en tur.

Kh. Ole H.