Undskyld forstyrelsen igen, igen 🙂 Mit logon til bloggen har været hacket, hvilket bl.a. har resulteret i, at der har været udsendt mails i mit navn med anmodning om at overføre penge. I plejer alle at være rigtig gode til at sende penge når jeg beder om det, hvilket jeg dog ikke håber I har været denne gang 🙂

Det har også gjort, at jeg ikke har kunnet bruge bloggen indtil nu, hvorfor jeg har brugt Facebook. Jeg kan se at der fortsat er en del medlemmer, der enten ikke har Facebook eller bare ikke har meldt sig ind i gruppen “Den Flade Ring”. Det betyder, som vi også tidligere har talt om, at der aftales cykling på flere forskellige platforme (bloggen, Facebook, Messenger, SMS, telefon m.v.), hvilket er super praktisk når man bare gerne vil ud og cykle sammen. Desværre er det super ærgerligt, at man ikke når ud til alle på samme tid, ligesom man ofte går glip af folks kommentarer, drillerier, sjove/flotte billeder m.v.

Personligt – og ikke som medlem af bestyrelsen – vil jeg derfor opfordre så mange som muligt til at søge “Den Flade Ring” som gruppe på Facebook, da det ultimativt er det bedste, sikreste, billigste og fedeste sted at holde sig opdateret.

Så mit nytårsønske er, at de af jer der ikke allerede har gjort det, giver Facebook en chance – det er ikke så farligt endda – og er man bange for at de overtager ophavsretten til ens billeder – så lægger man bare ikke nogen billeder op 🙂 Og er man bange for at pludselig at bliver totalt opslugt af Facebook, så bruger man kun Facebook til at kommunikere med medlemmer af den Flade Ring – længere er den ikke. Det virker fra telefon, tablet og PC og er super nemt at bruge – og så er det gratis 🙂

Godt nytår igen, igen, igen …..